Εκεί που παρακολουθούσα ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Smallville πριν μερικές ημέρες, συνειδητοποίησα ότι τόσα χρόνια μας τάιζαν παραμύθια γύρω από το πρόσωπο του Clark Kent. Ο Superman είναι ΈΛληνας. Οι Αμερικανοεβραίοι προσπάθησαν να μας το κρύψουν τόσα χρόνια, λέγοντας μας ότι είναι από τον πλανήτη Κρύπτον και ότι είναι ήρωας της Αμερικής. Η Αλήθεια είναι ότι έρχεται από τον Σείριο και είναι ένας από τους ΕΛ. Το πραγματικό όνομα του Superman είναι Kal-El, γιος του Jor-El(*), ανηψιός του Zor-El, εγγονός του Seyg-El. Ελπίζω ο Λιάκολ-Ελ να φανερώσει σύντομα όλη την αλήθεια. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα και ο πρόεδρος του Συνασπισμού των Ενεργών Πολιτών, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Προόδου, των κινημάτων και της Οικολογίας, Αλέκος Αλαβάνος τα αμερικανοεβραϊκά κεφάλαια ήθελαν να αγοράσουν την Ολυμπιακή. Η ΣυνομοCIA εναντίον της ΕΛλάδας δεν πρέπει να περάσει!

(*) Jor-El was a highly respected scientist on the planet Krypton before its destruction…a fate which he foresaw, but was unable to convince his colleagues of in time to save their race. Ο δικός μας επιστήμονας Λιάκολ-Ελ δεν θα αποτύχει γιατί ο Καιρός γαρ εγγύς…

ΥΓ: Το κείμενο το είχα γράψει πέρσι, το προτείνω και φέτος 🙂 Το Τάγμα πρέπει να κάνει οπωσδήποτε ένα βιντεάκι για την πραγματική ταυτότητα του Superman, του εθνικού μας ήρωα.

Advertisements