…χάρις τους «αντιεξουσιαστές». Η αντισυγκέντρωση τους στην ίδια πλατεία είχε ως αποτέλεσμα τα χθεσινά επεισόδια κάνοντας δώρο έτσι στα Χρυσά Αυγά διαφήμιση χιλιάδων ευρώ. Την προβολή που απέκτησαν λόγω των οδομαχιών και των καταστροφών ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν την φανταζόντουσαν. Αν δεν πήγαιναν οι «αντιεξουσιαστές» εκεί, τα Χρυσά Αυγά θα παρέμεναν στην αφάνεια που ήταν, για τους περισσότερους πολίτες ουσιαστικά δεν υπήρχαν. Εγώ μάλιστα νόμιζα ότι είχε διαλυθεί αυτή η οργάνωση εδώ και καιρό, τώρα 11.000.000 έμαθαν την ύπαρξη της.

Όχι μόνο έμαθαν την ύπαρξη της αλλά πολλοί θα την δουν με συμπάθεια, γιατί ήταν θύματα επίθεσης τα μέλη της. Αυτήν την φορά, τις άλλες που είναι οι θήτες δεν τις γνωρίζουν οι τηλεθεατές αλλά και αν τις μάθουν υπάρχει περίπτωση λόγω των προκαταλήψεων που έχει η ελληνική κοινωνία να προσηλυτίσει η οργάνωση πολλούς από αυτούς. Σε κάθε περίπτωση βγαίνει κερδισμένη η Χ.Α. από την προβολή που της προσφέρουν οι «αντιεξουσιαστές».

Την επόμενη φορά λοιπόν αντί να καταστρέψουν τις ατομικές μας περιουσίες (αλλά και την δημόσια, ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα; Οι φορολογούμενοι πάλι) και να εμποδίζουν τους ανθρώπους να κυκλοφορήσουν, καλύτερα να κάνουν έναν έρανο μεταξύ τους και να δωρίσουν τα λεφτά απευθείας στην Χ.Α. Δεν χρειάζεται αν θέλουν να την διαφημίσουν να διαχέουν το κόστος και στα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας. Δυο ομάδες κάφρων με μπλε-λευκές και κόκκινες-μαύρες σημαίες κρατούσαν υπό ομηρεία την πόλη μας. Την επόμενη φορά παιδάκια δώστε ραντεβού σε κανέναν αγρό να παίξετε, η πόλη μας δεν είναι πεδίο μάχης. Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.

ΥΓ: αντιεξουσιαστές τρόπος του λέγειν, με τις καταστροφές ενισχύουν την εξουσία του Κράτους εφόσον οι πολίτες θα θεωρούν ότι χρειάζονται περισσότερο από αυτό για την προστασία των περιουσιών και της σωματικής τους ακεραιότητάς. Βάλτε κάμερες, σκυλιά ότι χρειάζεται για να μας απαλλάξετε από τους κάφρους θα είναι το αίτημα της κοινωνίας. Αυτός είναι ο δρόμος προς το Αστυνομικό Κράτος. (βαλτοί είστε ρε; :-Ρ)

ΥΓ2: Χωρίς πλάκα τώρα η μόνη λύση είναι η απομόνωση αυτής της ομάδας και η ιδεολογική κατατρόπωση. Αυτός είναι πιο κατάλληλος τρόπος για να πάψουν να στρατολογούν νέα μέλη. Τα καφριλίκια μόνο καλό τους κάνουν.

Σχόλια

Advertisements