Στα σχόλια του βίντεο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας για την κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας βρήκα το εξής διαμάντι, έναν Σταλινικό Πατριώτη Χριστιανό Ορθόδοξο (προφανώς είναι της «διεθνιστικής πατριωτικής» φραξιάς του ΚΚΕ). Και μετά σου λένε ότι δεν υπάρχει φαιοκόκκινο μέτωπο στην Ελλάδα…

Είμαι Σταλινικός, Πατριώτης και Χριστιανός Ορθόδοξος. Συνεπώς βλέπω το κόσμο συνδυάζονταςν αυτά τα τρία πρίσματα.
Περι Στάλιν, είναι το είδωλό μου και για μένα ο κορυφαίος ηγέτης στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ήταν ο άνθρωπος που αναθεώρησε τον Μαρξισμό, ο ιδρυτής του πατριωτικού κομμουνισμού και ο αρχιτέκτονας του σπουδαιότερου οικοδομήματος: της Σοβιετικής Ένωσης. Ήταν ο ΠΑΤΕΡΑΣ Στάλιν! Δεν πιστεύω σε ελευθεροπρεπή κομμουνισμού παρά μόνο σε Κομμουνιστική Δικτατορία. Στηρίζω επίσης τη προσωπολατρεία που εφάρμοσε ο Στάλιν γιατί μόνο εμπνεόμενος απο έναν ικανό κομμουνιστή ηγέτη μπορεί ο λαός να συνεχίσει τον αγώνα του απτόητος.

Περι πατριωτισμού, αγαπώ την Ελλάδα και όσους κατοικούν στα εδάφη της, ανεξαρτήτως χρώματος ή καταγωγής. Για μένα Έλληνας δεν είσαι στο αίμα αλλά στη γλώσσα, το τρόπο σκέψης και το πολιτισμό. Δεν πιστεύω σε ελληνική φυλή παρά ελληνικό λαό όμως θα κάνω τα πάντα για να υπερασπιστώ μέχρι και το τελευταίο μέτρο γης της πατρίδας μου. Δε πιστεύω στην ανωτερότητα της Ελλάδας. Είμαι υπερ του διεθνισμού όσο αυτός δεν βλάπτει την εθνική ανεξαρτησία μου. Ανεξάρτητα Κράτη= Ελεύθερα Κράτη! Θα τον υποστηρίξω όμως αφού πρώτα όλα τα κράτη γίνουν κομμουνιστικά. Συνεργασία με καπιταλιστικά κράτη αποτελεί υποδούλωση στους καπιταλιστές. Είμαι επίσης φανατικός εχθρός της παγκοσμιοποίησης, του κοσμοπολιτισμού, της Νέας Τάξης και των παρασίτων που κρύβονται απο πίσω( Illuminati, Ελευθεροτέκτονες κτλ). Τέλος, είμαι υπέρμαχος του Songun της Β. Κορέας καθώς ο στρατός είναι το ξίφος της ελευθερίας!

Περι Χριστιανισμού, είμαι φανατικός Χριστιανός και θα κάνω τα πάντα για να δοξάσω και να προστατέψω το όνομα του Υιού του Θεού. Ο Χριστός με έκανε κομμουνιστή! Λογοδοτώ μόνο σε εκείνον!

«Destroy the homosexuals – fascism will disappear.»
Maxim Gorky

lol

Advertisements