Μέχρι και τον Bob τον Σφουγκαράκη ήθελαν να κόψουν :-Ρ

Κάντε join στο facebook group «Να καταργηθεί επιτέλους το ΕΣΡ!!!»

Τα προγράμματα πρέπει να τα επιλέγουμε εμείς οι τηλεθεατές και όχι μερικοί πουριτανοί γραφειοκράτες. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν έχει λόγο ύπαρξης, αν λειτουργεί όπως λειτουργεί σήμερα.

Δεν χρειάζεται να αποφασίζουν άλλοι για εμάς τι είναι ποιοτικό κλπ. Αν δεν αρέσει μια εκπομπή, μια σειρά στους τηλεθεατές δεν θα την βλέπουν, θα έχει χαμηλή τηλεθέαση και κατά συνέπεια οι διαφημιστικές εταιρίες δεν θα την προτιμούν και το κανάλι θα βάλει κάποια άλλη στην θέση της.

Όχι στον πατερναλισμό, όχι στο Ε.Σ.Ρ, ελεύθερη τηλεόραση τώρα!

Μπορεί να μην μας αρέσει η χ εκπομπή που αρέσει στον διπλανό μας και να μην μας ενοχλεί που την κόβουν (μπορεί και να χαρούμε) αλλά την επόμενη φορά μπορεί να κόψουν μια εκπομπή που αρέσει σε εμάς. Μπορεί οι γνώμες μας να συμπίπτουν τυχαία με αυτές του λογοκριτή αλλά αυτός που κρατάει το ψαλίδι μπορεί να το στρέψει και προς την μεριά μας. Είναι το ίδιο λάθος που κάνουν οι υποστηρικτές της Δικτατορίας, νομίζουν επειδή συμφωνούν με τους Δικτάτορες ότι αυτοί έχουν την Δύναμη και νομίζουν ότι δεν θα βρεθούν στην θέση αυτών που διώκει η Δικτατορία.

Advertisements